miércoles, 15 de febrero de 2017

Sessió 14-02-2017

Vam començar la classe amb la visualització del vídeo “Muere lentamente” on a través d'imatges es recitava el poema de Martha Medeiros.


Aquest poema s'ha fet creure que l'havia fet Pablo Neruda, a partir d'aquesta controvèrsia ha sorgit el tema que hi ha mites en les ciències, però també en la poesia. Perquè el poema del vídeo no és de Pablo Neruda, sinó de Martha Medeiros.
A continuació el professor a fet l'explicació de la pràctica “La caixa negra”. La clau de la pràctica era: No sempre hi ha una manera directa d’obtenir dades sobre el que volem investigar. Hi haurà vegades que serà de manera indirecta. Els objectius de la pràctica eren:
1 . Ser capaços d’elaborar un guió de treball.
2 . Saber prendre nota de les activitats que es van realitzant, de manera que siga útil posteriorment.
3 . Aprendre a emetre hipòtesis a partir de les dades obtingudes.
La finalitat d'aquesta pràctica era esbrinar que hi havia dins la caixa sense obrir-la ni trencar-la. Al finalitzar tots els passos havíem d'obrir la caixa i descobrir si el que nosaltres havíem pensat era el que realment hi havia a dintre de la caixa.
Una altra activitat d'aquest tipus és la caixa màgica. Consisteix a ficar dins d'una caixa un conjunt d'objectes i amb els ulls tancats els alumnes han d'anar tocant cadascun dels objectes i quan sàpiguen l'objecte han de dir que és i després treure l'objecte i comprovar si és el que ells havien dit.


No hay comentarios:

Publicar un comentario