jueves, 11 de mayo de 2017

Sessió 11/05/2017

El curt d'avui tracta el tema de l'inclusió i s'anomena:

EL COLOR DE LAS FLORES



Aquest video esta realitzat per l'Organització Nacional de Cecs d'Espanya. L'ONCE, té com a objectiu fonamental, el respecte a l'educació, l'afavoriment de la plena inclusió escolar i social de l'alumnat amb ceguesa o deficiència visual greu.
Diego és el protagonista del vídeo, que davant la problemàtica de fer un treball sobre els colors de les flors, ens sorprèn a tots amb la seua gran creativitat.


A continuació, hem comentat les fitxes dels objectes i éssers vius, on els xiquets hi havien d'acolorir els éssers vius que hi apareixien en la fitxa, a més també havien de dir perquè creien ells que eren o no un ésser viu.

Després hem començat a exposar les activitats que hem preparat per a alumnes, per a poder tenir més idees de com treballar la pol·linització i els éssers vius amb els xiquets.
El meu grup hem escollit treballar el creiximent de les flors i la pol·linització, a través d'una activitat de relaxament. El cos seria la tija, els braços les branques i les mans i els dit les flors i els petals. Així ens hem pintat les mans: 



Una vegada hem explicat l'activitat tots els grups, a continuació, ens hem dedicat a les plantes,i als "misteralpiste" i a la seua evolució: 






No hay comentarios:

Publicar un comentario